googleplus

fb

Какво предлагаме?

 Всичко за селското стопанство

 Ние предлагаме богата и широка гама от машини, верижни модули, съоръжения, прикачен инвентар и всякаква друга земеделска техника от световни и доказани производители, на гарантирано изгодна цена. Свържете се с нас, за да станете наш партньор и да получите преференциални условия!

 

Кои сме ние?

 Ние сме там, където сме ви нужни!

Ако сте земеделски производител "Фиамма" ЕООД е партньорът на който можете да разчитате за актуална информация в сферата на селското стопанство, винаги ниски цени на машини от световни производители и лоялно отношение към Вас.

За нас

Фиамма ЕООД предлага селскостопанска и строителна техника на изгодни цени, с гарантирано сервизно обслужване и безплатни консултации за най-подходящ избор на марка, кандидатстване за финансиране и разумни капиталовложения.

Ние ще ви помогнем да намерите правилното решение за Вашия бизнес, по отношение избор на техника, съдействие при кандидатстване за отпускане на финансиране, подкрепа и разбиране при трудни за вашия бизнес ситуации.

Гордеем се с нашите специалисти, които имат машинно-инженерно образование, богат професионален опит и говорят няколко езика. Така ние можем да предложим най-доброто от българския, европейския и световен пазар на селскостопанска и строителна техника – нова и втора употреба, инвентари и резервни части за тях, гаранционно и следгаранционно обслужване.

Екипът от професионалисти на Фиамма ЕООД е на Ваше разположение денонощно с открита телефонна линия. Ние сме там, където сме нужни!

Фиамма ЕООД е готова да докаже, че пътят към успешния бизнес се крие в успешното партньорство!

 

Нашият екип:

 

Пламена Ангелова - управител

Пламена Ангелова е Финансист по образование. Тя е управител и финансов мениджър на Фиамма ЕООД. Тя създава фирмата през 2007 г., за да отговори на нарастващите нужди на аграрните производители за качествена техника на ниски цени, отначало в региона на град Стара Загора, а по-късно и в цялата страна.

Постепенно дейността се разраства и сега фирмата има клиенти от цялата страна и международни партньори, благодарение на които успява да предложи на българските производители уникални машини и прикачен инвентар за селското стопанство, за да задоволи характерните изисквания и потребности не само едрите, но и на дребните производители с малки стопанства.

 

  инж. Николай Ангелов - търговски мениджър

 Николай Ангелов е завършил индустриален мениджмънт и цялата си кариера е посветил на аграрния бизнес - от сервизен инженер, през търговски отдел, за да стигне до ръководител продажби. Дисциплиниран и отговорен като човек, с годините натрупан опит той е усъвършенствал организационните си и управленски способности, което проличава в постигнатите резултати в работата му.

 

 

 

Тихомир Танев - ръководител "Продажби " за Южна България

 

Силвия Лукова - роководител продажби сектор Югоизточна България