googleplus

fb

Какво предлагаме?

 Всичко за селското стопанство

 Ние предлагаме богата и широка гама от машини, верижни модули, съоръжения, прикачен инвентар и всякаква друга земеделска техника от световни и доказани производители, на гарантирано изгодна цена. Свържете се с нас, за да станете наш партньор и да получите преференциални условия!

 

Кои сме ние?

 Ние сме там, където сме ви нужни!

Ако сте земеделски производител "Фиамма" ЕООД е партньорът на който можете да разчитате за актуална информация в сферата на селското стопанство, винаги ниски цени на машини от световни производители и лоялно отношение към Вас.

Финансиране

ФИАММА ООД предлага закупуване на агромашини и технологии за селското стопанство на кредит и на разсрочено плащане . Финансовите институции играят ключова роля в нашата дейност. С тяхна помощ можем да предложим на нашите клиенти удобни и гъвкави схеми за разплащане, съобразени с индивидуалните потребности на всеки купувач

Понастоящем нашата компания работи успешно с някои от най-големите дружества, предлагащи финансови продукти, като кредити и лизингови разплащания.

Ние се стараем да намерим и предложим най-благоприятните условия, които са действително налични на финансовия пазар.

Задопълнителна информацияотносно условията за закупуване на агромашини и технологии на изплащане, моля свържете се с някой от нашите партньори:

logo-Rajffajzen-Lizing  logo-Sogelease