googleplus

fb

Какво предлагаме?

 Всичко за селското стопанство

 Ние предлагаме богата и широка гама от машини, верижни модули, съоръжения, прикачен инвентар и всякаква друга земеделска техника от световни и доказани производители, на гарантирано изгодна цена. Свържете се с нас, за да станете наш партньор и да получите преференциални условия!

 

Кои сме ние?

 Ние сме там, където сме ви нужни!

Ако сте земеделски производител "Фиамма" ЕООД е партньорът на който можете да разчитате за актуална информация в сферата на селското стопанство, винаги ниски цени на машини от световни производители и лоялно отношение към Вас.

Хедери

Коментара (0)
Zaffrani /Зафрани/ е хедер, специално разработен, за жътва на слънчоглед. Конструкцията на хедера е оптимизирана, така че, максимално да събира растителният продукт, като минимално натоварва комбайна.
Коментара (0)
FANTINI LTD /Фантини ООД /, от години е водеща фирма в производството на хедери за царевица и слънчоглед подходящи за всяка марка комбайни. Фиамма ЕООД си партнира с ФантиниООД от 2008 година и към настоящият момент е най –големият и дилър на територията на България , както на хедери , така и на резервни части.
Коментара (0)
Производството на царевични хедери AKTURK започва през 1999 година. Произвеждат се 4,5,6,7,8 редови хедери
Коментара (0)
Хедери за слята жътва на слънчоглед ZAFFRANI - Италия.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH