googleplus

fb

Какво предлагаме?

 Всичко за селското стопанство

 Ние предлагаме богата и широка гама от машини, верижни модули, съоръжения, прикачен инвентар и всякаква друга земеделска техника от световни и доказани производители, на гарантирано изгодна цена. Свържете се с нас, за да станете наш партньор и да получите преференциални условия!

 

Кои сме ние?

 Ние сме там, където сме ви нужни!

Ако сте земеделски производител "Фиамма" ЕООД е партньорът на който можете да разчитате за актуална информация в сферата на селското стопанство, винаги ниски цени на машини от световни производители и лоялно отношение към Вас.

Демонстрация на гумено-верижни модули Poluzzi

От началото на 2015 година фирма Фиамма е представител на марката POLUZZI –  световен производител на гумено-верижни модули за трактори и комбайни. Гумените вериги стават все по-голяма необходимост за стопанствата, предвид  тежките условия в които те  са принудени да работят. За да покаже предимствата на прилагането на  гумено –верижните технологии, Фиамма  събра земеделски производители в стопанството на ЗП Петко Илиев, клиент на компанията.

Вижте видео

 

 

Участие в БАТА`15

Екипът на ФИАММА ЕООД

За поредна година фирма "Фиамма" ООД присъства на пролетното изложение БАТА АГРО. Разгледайте снимки от първия ден на изложението.

Прочети още...