googleplus

fb

Какво предлагаме?

 Всичко за селското стопанство

 Ние предлагаме богата и широка гама от машини, верижни модули, съоръжения, прикачен инвентар и всякаква друга земеделска техника от световни и доказани производители, на гарантирано изгодна цена. Свържете се с нас, за да станете наш партньор и да получите преференциални условия!

 

Кои сме ние?

 Ние сме там, където сме ви нужни!

Ако сте земеделски производител "Фиамма" ЕООД е партньорът на който можете да разчитате за актуална информация в сферата на селското стопанство, винаги ниски цени на машини от световни производители и лоялно отношение към Вас.

Плугове на MORO ARATRI

Оценка:
Плугове на MORO ARATRI
zoom
Плугове на MORO ARATRI Плугове на MORO ARATRI Плугове на MORO ARATRI Плугове на MORO ARATRI Плугове на MORO ARATRI Плугове на MORO ARATRI Плугове на MORO ARATRI Плугове на MORO ARATRI Плугове на MORO ARATRI Плугове на MORO ARATRI

Moro Aratri е компания с над 40 годишна история в происводството на плугове тежка серия
Строго специализирана, фирмата се развива през годините и достига ниво характерно за „Топ 10“ при прозводителите на плугове.
Произвеждат се плугове за работа „В браздата“ и така наречните “On-Land” плугове за работа извън браздата, съответно с „болтова“ или “Non-Stop” защита на плужните тела.
Надеждността е определено първата цел, която непрекъснато се преследва от екипа инженери в изучаването и прилагането в производството на плуговете.
Използване на най-добрите материали, дълбоко познаване на плуговете, както и текущото сътрудничество с фермери , които използват продуктите, съчетано с най-добрата технология (дизайн и инженерен анализ на поведението при компютърната симулация) позволява да се постигне високо ниво на качество, което клиенти от цял свят оценяват.
Moro Aratri произвежда плугове от 1 тела до 9 тела!
Има патентована система за транспорт (патент 1099363).
Произвежа се и уникален сгъвам навесен плуг 4 и 5 тела.

Каталог Moro Aratri BVM WARRIOR STEP

Каталог Moro Aratri COMPACT_SYSTEM

Каталог Moro Aratri DRAGON

Каталог Moro Aratri MVP

Каталог Moro Aratri RAPTOR

Каталог Moro Aratri STONE SYSTEM

Каталог Moro Aratri WARRIOR STEP

Коментари
Напишете коментар за продукта
Име
E-mail
Моля въведете коментар
Оценете продукта
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH