googleplus

fb

Какво предлагаме?

 Всичко за селското стопанство

 Ние предлагаме богата и широка гама от машини, верижни модули, съоръжения, прикачен инвентар и всякаква друга земеделска техника от световни и доказани производители, на гарантирано изгодна цена. Свържете се с нас, за да станете наш партньор и да получите преференциални условия!

 

Кои сме ние?

 Ние сме там, където сме ви нужни!

Ако сте земеделски производител "Фиамма" ЕООД е партньорът на който можете да разчитате за актуална информация в сферата на селското стопанство, винаги ниски цени на машини от световни производители и лоялно отношение към Вас.

Фиамма ЕООД - Надеждният партньор

ФИАММА ЕООД е създадена през 2007 г. с основна дейност -  внос и продажба на строителна и селскостопанска техника, нова и  втора употреба. След 2011 г. фирмата се преорентира изцяло към внос на нова селскостопанска техника и специализирано оборудване. ФИАММА ЕООД е представител на водещи производители от Западна Европа като ZAFFRANI – Италия – слънчогледови хедери за безредова жътва и зърносушилни,  FANTINI-Италия – един от най-големите производители в света на хедери за жътва на слънчоглед и царевивица, ORSI - Италия – производител на мулчери и дъвесни шредери,  HE-VA – Дания – почвообработващи машини , GASCON- Испания – също почвенообработващи машини, BUGNOT – Франция – специализиран инвентар за трактори и телескопични товарачи, DAL CERO–Италия, производител на тороразпръскващи машини и много други. От началото на 2013, фирма ФИАММА ЕООД  е официален вносител на тракторите TYM  на Южно Корейската корпорация „Tong Yang Monsun“ за  територията на Република България. Тракторите са в мощностния диапазон от 23 к.с. до 100 к.с. Предстои и сертифициране на модели със 150 к.с. и 180 к.с,  които ще се появят на българския пазар в началото на 2015 г. Гамата на техниката, която предлагаме е доста голяма, като се стермим да задоволим всички изисквания на българските фермери по–отношение на технология на работа, здравина, качество и не на последно място, точност на доставките и гаранционно обслужване.

 

Участие в Бата`13

Фиамма ЕООД участва на най-голямото изложение за селско стопанство в България - Бата`2013 г.

Ето снимки от събитието:

 

 

Финансиране

ФИАММА ООД предлага закупуване на агромашини и технологии за селското стопанство на кредит и на разсрочено плащане . Финансовите институции играят ключова роля в нашата дейност. С тяхна помощ можем да предложим на нашите клиенти удобни и гъвкави схеми за разплащане, съобразени с индивидуалните потребности на всеки купувач

Понастоящем нашата компания работи успешно с някои от най-големите дружества, предлагащи финансови продукти, като кредити и лизингови разплащания.

Ние се стараем да намерим и предложим най-благоприятните условия, които са действително налични на финансовия пазар.

Задопълнителна информацияотносно условията за закупуване на агромашини и технологии на изплащане, моля свържете се с някой от нашите партньори:

logo-Rajffajzen-Lizing  logo-Sogelease

 

Резервни части

 Като официални вносители и дистрибутори Фирма ФИАММА ЕООД предлага резервни части и консумативи за следните марки машини и инвентар:

 

FANTINI, Flli Zafrani, Ferbo, Ricosma, Gascon, HE-VA, ORSI, MA-AG, MuA- Gustrower, MORO Aratri, MA/AG, Tomenzoli, OPaLL- AGRI, Bechio& Mndrile, MANITOU, POLUZZI.

Консумативи за следните марки прикачен инвентар:

Tines, scrapers, rollers, seed shares 

Opall-Agri Saturn

Lemken Kompaktor, Smaragd

Cultivators and Disc Cover Corps

Opall-Agri Merkur

Duck foot points, Harrow teeth, bolts

Opall-Agri UN350-400

Opall-Agri PA400

Lemken-B35-40

PHX, Privat

Agronom ROTO, Fortshritt B201

Overum UC-XL Massey FC-AX

Overum XU-XS Massey AH-AS

Kverneland

Regent, Vogelnott

Kuhn, Gregoire Besson

 

 Извършваме доставка по куриер до всяка точка на страната.