googleplus

fb

Какво предлагаме?

 Всичко за селското стопанство

 Ние предлагаме богата и широка гама от машини, верижни модули, съоръжения, прикачен инвентар и всякаква друга земеделска техника от световни и доказани производители, на гарантирано изгодна цена. Свържете се с нас, за да станете наш партньор и да получите преференциални условия!

 

Кои сме ние?

 Ние сме там, където сме ви нужни!

Ако сте земеделски производител "Фиамма" ЕООД е партньорът на който можете да разчитате за актуална информация в сферата на селското стопанство, винаги ниски цени на машини от световни производители и лоялно отношение към Вас.

Фиамма ЕООД - Надеждният партньор

ФИАММА ЕООД е създадена през 2007 г. с основна дейност -  внос и продажба на строителна и селскостопанска техника, нова и  втора употреба. След 2011 г. фирмата се преорентира изцяло към внос на нова селскостопанска техника и специализирано оборудване. ФИАММА ЕООД е представител на водещи производители от Западна Европа като ZAFFRANI – Италия – слънчогледови хедери за безредова жътва и зърносушилни,  FANTINI-Италия – един от най-големите производители в света на хедери за жътва на слънчоглед и царевивица, ORSI - Италия – производител на мулчери и дъвесни шредери,  HE-VA – Дания – почвообработващи машини , GASCON- Испания – също почвенообработващи машини, BUGNOT – Франция – специализиран инвентар за трактори и телескопични товарачи, DAL CERO–Италия, производител на тороразпръскващи машини и много други. От началото на 2013, фирма ФИАММА ЕООД  е официален вносител на тракторите TYM  на Южно Корейската корпорация „Tong Yang Monsun“ за  територията на Република България. Тракторите са в мощностния диапазон от 23 к.с. до 100 к.с. Предстои и сертифициране на модели със 150 к.с. и 180 к.с,  които ще се появят на българския пазар в началото на 2015 г. Гамата на техниката, която предлагаме е доста голяма, като се стермим да задоволим всички изисквания на българските фермери по–отношение на технология на работа, здравина, качество и не на последно място, точност на доставките и гаранционно обслужване.