googleplus

fb

Какво предлагаме?

 Всичко за селското стопанство

 Ние предлагаме богата и широка гама от машини, верижни модули, съоръжения, прикачен инвентар и всякаква друга земеделска техника от световни и доказани производители, на гарантирано изгодна цена. Свържете се с нас, за да станете наш партньор и да получите преференциални условия!

 

Кои сме ние?

 Ние сме там, където сме ви нужни!

Ако сте земеделски производител "Фиамма" ЕООД е партньорът на който можете да разчитате за актуална информация в сферата на селското стопанство, винаги ниски цени на машини от световни производители и лоялно отношение към Вас.

Tong Yang Moolsan

Tong Yang Moolsan е компания със седалище в Сеул, Южна Корея основана през 1960 година.

В края на 90-те години, TYM успява да пробие на Северно-Американския пазар като през последните години е най-бързо развиващата се марка за трактори.

TYM предлага трактори с мощност от 23 к.с. до 100 к.с.

Фирмата произвежда тракторите по технологични процеси разработени в специално създаденият за тази цел „Централен Институт за Проучване и Развитие на Селско-стопанската Техника.”

Всяка машина произведена от TYM има сертификати за качество ISO 9002 и ISO 14001.  Двигателите в зависимост от моделите са японските Mitsubishi или американски Caterpillar/Perkins.

Има възможност за поръчка на трактори без кабина, както и такива с отопление или охлаждане на кабината, CD и радио, както и отделни контроли за вградени хидравлични елементи.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH